PLAYA DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA (VALENCIA)

RECORDA PORTAR ROBA ADEQUADA

CAL TENIR EN COMPTE ELS EXTREMS A LA PLATJA, PEL QUE RECOMANEM ANAR AMB ROBA D’ESTIU I CALÇAT CÒMODE RECORDA QUE PODRÀS COMPRAR LA TEVA ENTRADA A TAQUILLA. CÀRREGA PILES: SÓN MOLTES HORES DE FESTIVAL, PER TANT LOCALITZA BÉ ELS PUNTS DE MENJAR, AIGUA, GELATS I RELAX. EL MERCHANDISING NOMÉS ES POT ACONSEGUIR DINS EL FESTIVAL. DINS EL FESTIVAL TROBARÀS UN GUARDA ON PODER DEIXAR ELS PERTINENCES, GUARDA MOLT BÉ TU RESGUARD PER TORNAR A RECUPERAR TEUS PERTINENCES

CAMPING

Puc emportar-me una autocaravana?
No, no es poden dur a autocaravanes

Puc portar tendals.
Tot i que la zona d’acampada ja disposa d’ombres, podeu portar-vos el vostre propi tendal però únicament podreu col·locar-si aquesta zona no disposa d’ell, i sempre complint les ordres del personal de l’organització i respectant els passadissos d’evacuació, les sortides d’emergència i / o accés a les parcel·les.

On compro el Pack Botellón?
A les barres del càmping disposem dels Packs d’Botellón.

¿Que té l’acampada (Dutxes, wcs, Consignes, Càrrega de mòbils etc)?
Si, les zones d’acampada estan preparades amb: Dutxes, wcs, Consignes i càrregues de mòbils.

FESTIVAL

Es pot entrar menjar o beguda al recinte?
No, dins el recinte disposem de llocs de menjar i beguda.

Des que hora puc validar la meva entrada?
T’ho diem més endavant

Les polseres són de tela o de paper?
Les polseres seran de tela.

Puc portar càmera de fotos?
Es permet entrar al recinte amb càmeres tipus GoPro. No estan permeses reflex i similars, ni pals selfie.

objectes contundents
No es permet l’entrada d’objectes contundents, ni pals selfie, banderes de pal, etc.

A quina hora obre cada dia i tanca el Festival?
T’HO DIEM MÉS ENDAVANT

El pàrquing on està?
El pàrquing està al costat del festival.

Com funcionen les BLACK VIP puc consumir en qualsevol barra?
No, només en les barres VIP, ia les zones VIP.

Puc emportar-me roba per canviar-me?
Si, hi haurà taquilles

Com arribar al càmping?

El càmping es troba al costat del recinte de festival en una zona privilegiada, al costat del mar i la desembocadura del riu Xúquer. Important llegir totes les normes d’accés i estada a la zona d’acampada. Podeu trobar a la pàgina web.

Quan puc arribar al càmping? Quin és l’horari?
Des de les 09:00 del matí del 17 de juliol.

Quines són les normes d’accés i ús del recinte?
A la nostra web pots consultar totes les normes d’accés i ús del recinte.

Quin és l’horari del recinte?
Més endavant et vam informar

Hi ha un plànol del festival?
faltant unes setmanes podràs trobar el mapa del festival a la pàgina web. Si vas a donar-ho tot jo em o pintaria al braç per no perdre’t per dins, recorda disposem de 4 escenaris.

Puc ficar menjar / beguda al recinte ?, Què menjar / beguda hi haurà al recinte?
No es pot ficar cap tipus de menjar o beguda al recinte. Hi haurà menjar per a tots els gustos … Fruita, menjar vegetarià, pizzeries, gossets, mexicà, creps, kebab, entrepans, pastissos, pastissets, etc.

Puc ficar una càmera de fotos ?, Quin tipus de càmeres estan permeses?
Les úniques càmeres permeses són càmeres compactes i les càmeres dels móviles.¡Recuerda pujar les fotos al Facebook!

Hi haurà cobertura per a mòbils?
Hi haurà un reforç 4G en gairebé tot el recinte. Però gaudeix del festival i deixa d’enviar washap i fer-te selfie.

suspensions o el mal funcionament de la mateixa, quan tinguin el seu origen en avaries produïdes per catàstrofes naturals o situacions de força major, o d’urgència extrema, com ara vagues, atacs o intrusions informàtiques o qualsevol altra situació de força major o causa fortuïta, així com per errors en les xarxes telemàtiques de transferència de dades.

PAGAMENT. Alaia Business, S.L. cobrarà al Per la prestació del servei les tarifes vigents en cada moment a la web, en el qual apareixerà el preu corresponent a la selecció efectuada en el qual s’inclouen els impostos aplicables i se li s’incrementaran les despeses de distribució, la informació detallada del preu total es proporciona abans d’accedir a la següent pantalla. Un cop seleccionada / es la / es entrada / es, s’obrirà la secció corresponent a la introducció de les dades del CLIENT i posteriorment s’accedirà al pagament, on el CLIENT aportarà les dades necessàries per a realitzar l’abonament segons sigui el mitjà de pagament triat .

Totes les compres estan subjectes al fet que es verifiqui el mitjà de pagament i es realitzen altres comprovacions de seguretat, i podrà anul·lar l’operació si no supera el nostre procés de verificació.

Encara que procurem assegurar l’exactitud de tots els preus al nostre web, poden produir-se errors. Si descobrim una errada en el preu de qualsevol Article que hagis demanat, t’ho farem saber el més aviat possible, permetent que optis per adaptar la teva comanda al preu correcte (realitzant un abonament o un càrrec al teu compte, segons el cas) o anul·lar la teva demanat. Si optes per anul·lar la comanda després d’haver abonat el preu incorrecte, rebràs una devolució total del preu per la nostra part.
El CLIENT rebrà, a l’adreça de correu electrònic designada en el formulari de registre, un e-mail confirmant la correcta finalització del procés de compra amb la informació relativa a l’espectacle o esdeveniment per al qual s’han adquirit entrades, així com el nombre de entrades i les localitats reservades.
DRET DE DESISTIMENT. El CLIENT ha d’assegurar fefaentment abans de tramitar la reserva de l’exactitud i adequació de les dades introduïdes, ja que no és possible la devolució de les entrades adquirides un cop realitzada la compra. No poder assistir a l’espectacle o cometre un error en adquirir les entrades no són motius que en permetin la devolució. Només podran anul·lar entrades per possibles incidències tècniques o operatives, imputables a Alaia Business, S.L .. Alaia Business, S.L. no es farà responsable de cap pèrdua o robatori d’entrades. No obstant l’anterior, quan l’import d’una compra hagi estat carregat fraudulentament o indegudament, utilitzant el número d’una targeta de pagament, el titular de la mateixa podrà sol·licitar l’anul·lació del càrrec a Alaia Business, S.L. sempre que s’acrediti la prèvia presentació de denúncia per aquests fets. La devolució de l’import de les contractacions s’ha de fer reclamació per escrit, a la qual han d’adjuntar els documents (denúncia) que acreditin la pèrdua o robatori de la targeta amb la qual es va efectuar el pagament.

ABANS DE VENIR

Vull l’entrada de Octopus Festival, sóc l’únic dels meus amics que no la té ¿On puc aconseguir-la?
Pots comprar la teva entrada online a www.octopusfestival.com Pots comprar la teva entrada VIP en línia en www.octopusfestival.com Relacions públiques Correus SI JA TENS LA TEVA ENTRADA, IMPRESCINDIBLE VENIR AMB ELLA IMPRESA O EN Passbook I EL DNI. No siguis despistat no et deixis el dni a casa perquè sinó la poli et pot enviar a pel i els nostres seguretats no et deixessin entrar. Si ets menor no oblidis l’autorització dels teus pares.


Si no vaig al Octopus Festival 2022, ¿ets podrá seguir en algun lloc? Pouras seguirlo per Twitter o Facebook.